DOF   Dansk Orienterings-Forbund Hovedsponsor: TRIMTEX

MTB-orientering

MTBO cuppen fortsætter selvfølgelig i 2016

Af: MTB-O-udvalget den 27-07-2016

Vores elite er i Portugal og dyste om de eftertragtede medaljer fra IOF og med 2 4 pladser på første dag ser det ikke dårligt ud.

Men vi har også ryttere til O-ringen i Sverige, og der går det vist også ganske godt bl.a. er Rasmus Folino Nielsen back in action.

Så der er fuld gang i den internationale del af MTBO

Den danske MTBO cup i masters og ungdomsklasserne fortsætter selvfølgelig også i 2016 og der har allerede været afviklet flere konkurrencer.

Året startede ud med et nyt løb på MTBO kalenderen, da Kolding OK i slutningen af marts tilføje MTBO til Påskeløbene - 2 rigtig gode dage med fine baner, med massere af udfordring både fyskisk og teknisk.

Så var der selvfølgelig den årlige camp i April, denne gang i de fantastiske skovområder omkring Åhus.

i Slutningen af April arrangerede de nordsjællandske klubber MTBO, med et mindst lige så godt resultat.

DM har i år været placeret meget tidligt og blev i år et 3 dags arrangement med OK Pan, Herning OK, og Randers OK som arrangør af 3 super gode løb, heriblandt blev FM mellem gennemført for første gang.

Med lidt opstartsproblemer er cuppen nu opdateret og lagt på hjemmesiden, så vi er klar til den anden halvdel af sæsonen 2016, som allerede går i gang i 12-14 august med OK Øst og Roskilde som arrangør af forhåbentlig 3 gode dage.

Den næste uges tid bær vi dog rette øjne og ære mod hvad der sker til VM i Portugal :)